Manchester Airport Stanley Hotel, BW Signature Collection, Cheshire

  • Manchester Airport Stanley Hotel, BW Signature Collection, Cheshire
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Manchester. Hotelfaciliteiten De receptie is 24 uur per dag geopend. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice, een wasservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie m

Over Manchester Airport Stanley Hotel, BW Signature Collection, Cheshire

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Manchester.

Hotelfaciliteiten

De receptie is 24 uur per dag geopend. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice, een wasservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien is er een bureau aanwezig. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een televisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamers vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, een spa, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen, bieden een leuke afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Een Engels ontbijt nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Anderen bekeken ook