Hotel ibis Amsterdam Centre

  • Hotel ibis Amsterdam Centre
  • 9 foto's

Ligging Dit stadshotel ligt in een ideale omgeving voor zakenreizigers en bevindt zich direct in het centrum van Amsterdam. Hotelfaciliteiten In dit hotel met een lift en een receptie zijn 363. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats. Kamers Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorg

Over Hotel ibis Amsterdam Centre

Ligging

Dit stadshotel ligt in een ideale omgeving voor zakenreizigers en bevindt zich direct in het centrum van Amsterdam.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 363. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De kamers beschikken over een queensize bed of een kingsize bed. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het verblijf beschikt over gezins en niet-rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Iedere dag worden ontbijt en diner geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Anderen bekeken ook