Romantik Hotel Castello Seeschloss

  1. Zwitserland
  2. Ticino
  3. Ascona

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Ascona. Hotelfaciliteiten In de 45 zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt aircondition

Over Romantik Hotel Castello Seeschloss

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Ascona.

Hotelfaciliteiten

In de 45 zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche, vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn 2 gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Het overdekte zwemgedeelte is uitstekend geschikt voor actieve ontspanning of aquarobics training. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Op het gebied van recreatie biedt het hotel naast tennis, golfen, tafeltennis, een spa, een sauna en een hamam ook nog midgetgolf tegen betaling aan. Tot de mogelijkheden op het gebied van entertainment draagt ook een casino bij. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met de 2 restaurants en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa, AMEXCO en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook