Hotel Cascada

  1. Zwitserland
  2. Luzern
  3. Luzern
  • Hotel Cascada
  • 5 foto's

Ligging Het hotel is centraal gelegen, op slechts 5 minuten lopen van het station, de oude binnenstad, de culturele voorzieningen en het congrescentrum. Hotelfaciliteiten De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 66 niet-rokers. De receptie in de ontvangstruimte is 24 uur per dag geopend. In het hotel is Wi-Fi voorhanden. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. De omgev

Over Hotel Cascada

Ligging

Het hotel is centraal gelegen, op slechts 5 minuten lopen van het station, de oude binnenstad, de culturele voorzieningen en het congrescentrum.

Hotelfaciliteiten

De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 66 niet-rokers. De receptie in de ontvangstruimte is 24 uur per dag geopend. In het hotel is Wi-Fi voorhanden. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een minibar, een televisie en Wi-Fi.

Sport/entertainment

Voor een afwisselend verblijf zorgen de vele sport- en recreatiemogelijkheden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook