Central Hotel Wolter

  1. Zwitserland
  2. Berner Alpen
  3. Grindelwald
  • Central Hotel Wolter
  • 1 foto's

Ligging Dit hotel heeft een mooie ligging in het fraaie Grindelwald. Het is een ideale plek om de dagelijkse sleur achter u te laten en tot ontspanning te komen in de frisse lucht. Een halte van het openbaar vervoer vindt u op ongeveer 100 meter afstand. Hotelfaciliteiten Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw uit het jaar 1900. De gasten staan 33 en een receptie in de ontvangstruimte ter

Over Central Hotel Wolter

Ligging

Dit hotel heeft een mooie ligging in het fraaie Grindelwald. Het is een ideale plek om de dagelijkse sleur achter u te laten en tot ontspanning te komen in de frisse lucht. Een halte van het openbaar vervoer vindt u op ongeveer 100 meter afstand.

Hotelfaciliteiten

Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw uit het jaar 1900. De gasten staan 33 en een receptie in de ontvangstruimte ter beschikking. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Faciliteiten als een koelkast en een mini-koelkast veraangenamen het verblijf. Een telefoon met directe buitenlijn, satelliettelevisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over 3 gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Veel plezier en amusement biedt een casino. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en een avondmenu geserveerd.

Creditcards

In het verblijf worden de volgende creditcards geaccepteerd: Visa, AMEXCO en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook