Cape Town Hollow

  1. Zuid-Afrika
  2. regio Kaapstad
  3. Cape
  • Cape Town Hollow
  • 7 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Kaapstad. Hotelfaciliteiten De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 56 niet-rokers. Tot de faciliteiten behoort een businesscenter. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden (kosteloos). Er zijn ook winkels. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Kamers Voor een aangename luchtcirculat

Over Cape Town Hollow

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Kaapstad.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 56 niet-rokers. Tot de faciliteiten behoort een businesscenter. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden (kosteloos). Er zijn ook winkels. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon en satelliettelevisie staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het hotel beschikt over een rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Een wellnessgedeelte met een spa is in het verblijf aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Ontbijt en een à-la-cartediner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook