Garden Court South Beach

  1. Zuid-Afrika
  2. East Coast
  3. Durban
  • Garden Court South Beach
  • 6 foto's

Ligging Dit gezinsvriendelijke hotel ligt direct aan het strand, centraal in Durban. Hotelfaciliteiten Het hotel met een lift en een receptie beschikt over 414. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, roomservice, een wasservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rols

Over Garden Court South Beach

Ligging

Dit gezinsvriendelijke hotel ligt direct aan het strand, centraal in Durban.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift en een receptie beschikt over 414. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, roomservice, een wasservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over gezins, niet-rokers en rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Een wellnessgedeelte met een spa is in het hotel aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De gasten kunnen kiezen uit een overnachting incl. ontbijt en halfpension. Ontbijt en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook