Pine Lake Inn

  1. Zuid-Afrika
  2. Binnenland
  3. White River
  • Pine Lake Inn
  • 3 foto's

Ligging Perfect zowel voor zakenreizigers als voor gezinnen ligt het conferentiehotel op circa van het toeristencentrum van Mpumalanga. Hotelfaciliteiten De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 112, van de junior suites, van de 2 suites en van de 89 tweepersoons. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van h

Over Pine Lake Inn

Ligging

Perfect zowel voor zakenreizigers als voor gezinnen ligt het conferentiehotel op circa van het toeristencentrum van Mpumalanga.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 112, van de junior suites, van de 2 suites en van de 89 tweepersoons. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een kluis, een oppasservice op aanvraag, een medische dienst, roomservice en een wasservice gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). In de souvenirshop bestaat de mogelijkheid herinneringen aan de vakantie mee naar huis te nemen. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een individueel regelbare verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Tot de recreatiemogelijkheden van het verblijf behoren tennis, golfen, waterfietsen, kanovaren en kajakken. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Ontbijt, een middagmaaltijd à la carte en een diner van het buffet of à la carte of als menu zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook