Pioneer Lodge

  1. Verenigde Staten
  2. Utah
  3. Springdale

Ligging Dit charmehotel heeft een perfecte atmosfeer voor iedereen die authentieke omgevingen en accommodaties met een individueel karakter weet te waarderen en ligt in Springdale. Hotelfaciliteiten Voordat de gasten hun accommodatie betrekken, luidt het credo bij de receptie in de ontvangstruimte „Hartelijk welkom“. Er is keuze uit 43 niet-rokers. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals ee

Over Pioneer Lodge

Ligging

Dit charmehotel heeft een perfecte atmosfeer voor iedereen die authentieke omgevingen en accommodaties met een individueel karakter weet te waarderen en ligt in Springdale.

Hotelfaciliteiten

Voordat de gasten hun accommodatie betrekken, luidt het credo bij de receptie in de ontvangstruimte „Hartelijk welkom“. Er is keuze uit 43 niet-rokers. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten souvenirs en geschenken kopen. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers van het verblijf beschikken over airconditioning en verwarming. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook zijn een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bubbelbad, vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Actieve gasten kunnen zich bij het golfen uitleven. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa, AMEXCO en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook