Charleston Place, A Belmond Hotel

  1. Verenigde Staten
  2. South Carolina
  3. Charleston
  • Charleston Place, A Belmond Hotel
  • 9 foto's

Hotelfaciliteiten 435 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een 24-uurs service, een wasservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zij

Over Charleston Place, A Belmond Hotel

Hotelfaciliteiten

435 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een 24-uurs service, een wasservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een kingsize bed. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Tot de extraatjes van de kamers behoort een koelkast. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi. In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten badjassen. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, een spa en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook