Quality Inn View of Lake Powell - Page

  1. Verenigde Staten
  2. Arizona
  3. Lake Powell
  • Quality Inn View of Lake Powell - Page
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Lake Powell, de dichtstbijzijnde luchthaven is Page/Lake Powell - Municipal (PGA). Hotelfaciliteiten De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 130. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice, een conferentieruimte en een muntwasserette – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Wi-Fi is aanwezig. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de

Over Quality Inn View of Lake Powell - Page

Ligging

Dit hotel ligt in Lake Powell, de dichtstbijzijnde luchthaven is Page/Lake Powell - Municipal (PGA).

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 130. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals roomservice, een conferentieruimte en een muntwasserette – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Wi-Fi is aanwezig. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De meeste kamers hebben een balkon. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over een niet-roker.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook