Hotel Srni

  1. Tsjechische Republiek
  2. Böhmerwald
  3. Srni
  • Hotel Srni
  • 8 foto's

Dit hotel ligt in Srni, de dichtstbijzijnde luchthaven is Linz (LNZ).

Over Hotel Srni

Ligging

Dit hotel ligt in Srni, de dichtstbijzijnde luchthaven is Linz (LNZ).

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 93 kamers en over een lift. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een speelkamer, een kinderopvang, een wasservice, een conferentieruimte en een fax gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers bevinden zich een keuken en een badkamer, voor een aangenaam luchtklimaat zorgt een verwarming. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het hotel worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, tennis, volleybal, golfen en nordic walking. Door zijn ligging is het verblijf ideaal voor skiërs. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, badminton, biljart, bowling en squash. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam en massagebehandelingen aangeboden. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook