Las Piramides Resort

  1. Spanje
  2. Tenerife
  3. Playa de las Americas
  • Las Piramides Resort
  • Las Piramides Resort
  • Las Piramides Resort
  • Las Piramides Resort
  • Las Piramides Resort
  • 15 foto's

Las Piramides Resort is een gezellig appartementencomplex in Playa de las Americas. Het is heerlijk ontspannen bij het zwembad en een dagje uit is gemakkelijk te doen vanaf dit complex. De ligging is perfect; in het centrum van Playa de las Americas met alle uitgaansgelegenheden en winkels die je je maar wenst om de hoek. Ook het strand is niet ver weg en ligt op korte loopafstand van Las Piramide

Over Las Piramides Resort

Las Piramides Resort is een gezellig appartementencomplex in Playa de las Americas. Het is heerlijk ontspannen bij het zwembad en een dagje uit is gemakkelijk te doen vanaf dit complex. De ligging is perfect; in het centrum van Playa de las Americas met alle uitgaansgelegenheden en winkels die je je maar wenst om de hoek. Ook het strand is niet ver weg en ligt op korte loopafstand van Las Piramides Resort.
Ligging: Las Piramides Resort in Playa de las Americas

Las Piramides Resort is gelegen in Playa de las Americas, op ongeveer 200 meter van diverse winkels en restaurants. Het openbare strand ligt op circa 800 meter. Het openbaar vervoer tref je op ongeveer 400 meter. Het waterpark Siam Park ligt op circa 800 meter.

Faciliteiten: Las Piramides Resort

Las Piramides Resort telt 367 studio’s en appartementen verdeeld over een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen met maximaal 4 verdiepingen. In het hoofdgebouw tref je in de lobby de 24-uursreceptie. Voor je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant en drankjes zijn te verkrijgen bij de pool bar. Buiten vind je meerdere zwembaden en een kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder biedt Las Piramides Resort tegen betaling een minimarkt, een kapsalon en wifi. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Studio/appartement:

De studio (1-3 personen) in Las Piramides Resort is eenvoudig maar verzorgd ingericht en beschikt over een televisie (tegen betaling), telefoon, kluisje (tegen betaling) en een kitchenette met kookplaat, koelkast, magnetron en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien een bad of douche en toilet. Elke studio beschikt over een balkon of terras met zitje.

Het 2-kamerappartement (3-4 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio, echter met een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer.

Het 3-kamerappartement (4-6 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als het 2-kamerappartement, echter met een extra slaapkamer.

Verzorging Zomer : Las Piramides Resort

Je verblijft in Las Piramides Resort op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 22.30 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook