Carvoeiro Plaza

  1. Portugal
  2. Algarve
  3. Carvoeiro
  • Carvoeiro Plaza
  • 9 foto's

Ligging Dit strandhotel ligt direct aan zee en wordt slechts door een straat van de zandbaai van Praia do Carvoeiro gescheiden. Een halte van het openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel. In de directe omgeving vindt u het toeristische centrum en tal van bars, restaurants, pubs en omvangrijke mogelijkheden om te winkelen. Een discotheek ligt op slechts enkele stappen lopen van het hotel

Over Carvoeiro Plaza

Ligging

Dit strandhotel ligt direct aan zee en wordt slechts door een straat van de zandbaai van Praia do Carvoeiro gescheiden. Een halte van het openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel. In de directe omgeving vindt u het toeristische centrum en tal van bars, restaurants, pubs en omvangrijke mogelijkheden om te winkelen. Een discotheek ligt op slechts enkele stappen lopen van het hotel vandaan.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 54 niet-rokers. De receptie in de ontvangstruimte is 24 uur per dag geopend. Tot de faciliteiten behoort een autoverhuur. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een minibar, een thee-/koffiezetapparaat en een televisie.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een niet-rokers restaurant en een bar. Iedere ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet voorbereid. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook