Panoramic-Oscar

  • Panoramic-Oscar
  • 15 foto's

Dit hotel ligt direct aan het zandstrand, centraal in Mragowo.

Over Panoramic-Oscar

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het zandstrand, centraal in Mragowo.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een speelkamer en een conferentieruimte. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur (tegen toeslag) ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en een centraal regelbare verwarming voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. In de kamers met vloerbedekking staat een tweepersoonsbed of een slaapbank klaar. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien is er een bureau aanwezig. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi beschikbaar. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Het hotel biedt een outdoor sportprogramma met tennis, midgetgolf, vissen en paardrijden aan en tegen betaling fietsen/mountainbiken. Met waterskiën, windsurfen, motorboot varen, waterfietsen, bananenboot varen, kanovaren en zeilen voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. Het hotel biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte aan zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, tafeltennis en squash en tegen betaling ook biljart. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Een uitgebreid ontbijtbuffet en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook