Ferienhotel Hoppet

  1. Oostenrijk
  2. Tirol
  3. Hart im Zillertal
  • Ferienhotel Hoppet
  • 14 foto's

Dit hotel bevindt zich in een rustige wijk, midden in het hart van Hart im Zillertal.

Over Ferienhotel Hoppet

Ligging

Dit hotel bevindt zich in een rustige wijk, midden in het hart van Hart im Zillertal.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 67 kamers. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het hotel biedt een kluis en een speelkamer. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (tegen toeslag). Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Voor het dagelijks gebruik zijn een föhn, een make-upspiegel en badjassen verkrijgbaar. Voor ouders met kinderen staat een gezinskamer ter beschikking.

Sport/entertainment

Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot fietsen/mountainbiken. Daarnaast hebben de gasten een fitnessstudio en tafeltennis en tegen een toeslag darts ter beschikking. Het hotel beschikt over een wellnessgedeelte met een spa, een sauna en een stoombad en ook - tegen een extra toeslag - massagebehandelingen en een zonnebank. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten all-inclusive boeken. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook