SCOL Sporthotel Zillertal

Dit hotel bevindt zich een paar minuten te voet van het centrum van Fügen in het Zillertal verwijderd.

Over SCOL Sporthotel Zillertal

Ligging

Dit hotel bevindt zich een paar minuten te voet van het centrum van Fügen in het Zillertal verwijderd.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 50 kamers. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een speelkamer, een wasservice en een conferentieruimte. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Voor filmliefhebbers heet het in de bioscoop: "En…actie!". Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. In de kamers met vloerbedekking staat een tweepersoonsbed of een slaapbank klaar. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Een föhn, een make-upspiegel en badjassen zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het hotel worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, midgetgolf, golfen en paardrijden. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Een fitnessstudio, tafeltennis en bowling maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het verblijf. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Het hotel biedt halfpension, volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook