Aparthotel Ferienalm

  • Aparthotel Ferienalm
  • 2 foto's

Dit aparthotel ligt buiten de grote drukte op ongeveer 2 km van het centrum van Schladming.

Over Aparthotel Ferienalm

Ligging

Dit aparthotel ligt buiten de grote drukte op ongeveer 2 km van het centrum van Schladming.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 55 kamers. In de kluis kunnen de waardevolle spullen praktisch en veilig worden achtergelaten. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het aparthotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Tot de aangeboden diensten horen een oppasservice, een medische dienst, een wasservice en een eigen shuttlebus. Fietsers kunnen de fietsenstalling van het verblijf gebruiken.

Kamers

In de kamers zijn een woonkamer, een keuken en een badkamer voorhanden, voor de juiste luchtcirculatie zorgt een verwarming. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. De kitchenette is goed uitgerust voor gasten die graag zelf hun eten bereiden met een koelkast, een fornuis, een magnetron, een thee-/koffiezetapparaat en een afwasmachine. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, midgetgolf, vissen en paardrijden en tegen betaling boogschieten, wordt hier voor veel afwisseling gezorgd. Door zijn ligging is het aparthotel ideaal voor skiërs. Voor de pistes in de omgeving zijn skipassen verkrijgbaar. Tafeltennis in het overdekte gedeelte houdt de gasten van het hotel fit. Relaxen kunnen de gasten in het wellnessgedeelte (sauna). Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt halfpension, volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Indien gewenst worden ook kindermenu's bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook