Hinterronach

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Saalbach

Ligging Dit hotel bevindt zich in Saalbach. Hotelfaciliteiten Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren. Tot de faciliteiten behoort een wasservice. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Kamers De meeste kamers b

Over Hinterronach

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Saalbach.

Hotelfaciliteiten

Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren. Tot de faciliteiten behoort een wasservice. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos.

Kamers

De meeste kamers beschikken over een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Er is een goed ingerichte kitchenette met een koelkast, een fornuis, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Voor vakantiecomfort zorgen een tv met kabelzenders en een radio. Tot het voorzieningenaanbod van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. Naast tafeltennis biedt het hotel op recreatief gebied bovendien een stoombad en een zonnebank tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook