Zur Post

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Maishofen

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Maishofen. Hotelfaciliteiten Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De gasten kun

Over Zur Post

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Maishofen.

Hotelfaciliteiten

Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De gasten kunnen heerlijk slapen op een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. De uitrusting van de kamers bestaat uit een tv met kabelzenders en een radio. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Op het gebied van recreatie biedt het verblijf naast een spa en een sauna ook nog een zonnebank tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis, een bar en een pub behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook