Rieder

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Kaprun

Ligging Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel slechts van het centrum van Kaprun verwijderd. Hotelfaciliteiten De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting. Kamers Tot de standaarduitrust

Over Rieder

Ligging

Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel slechts van het centrum van Kaprun verwijderd.

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De gasten kunnen heerlijk slapen op een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een tv met kabelzenders en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer vinden de gasten een douche. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Het verblijf biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Ligstoelen en parasols garanderen rustgevende uurtjes. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een sauna en een stoombad zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Iedere dag worden ontbijt en diner geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook