Bergland Seefeld

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Seefeld

Ligging Dit hotel bevindt zich een paar minuten te voet van het centrum van Seefeld verwijderd. Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift worden de gasten in de ontvangstruimte hartelijk welkom geheten. In het hotel is Wi-Fi voorhanden. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt,

Over Bergland Seefeld

Ligging

Dit hotel bevindt zich een paar minuten te voet van het centrum van Seefeld verwijderd.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift worden de gasten in de ontvangstruimte hartelijk welkom geheten. In het hotel is Wi-Fi voorhanden. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De meeste kamers beschikken over een balkon. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een spa, een sauna, een stoombad, massagebehandelingen en een zonnebank, bieden een leuke afwisseling. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet, een middagmaaltijd van het buffet of als menu en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook