Mozart Vital Hotel

Dit hotel ligt in een rustige straat op korte loopafstand van het centrum van Ried im Oberinntal.

Over Mozart Vital Hotel

Ligging

Dit hotel ligt in een rustige straat op korte loopafstand van het centrum van Ried im Oberinntal.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 89 kamers. De gasten van het verblijf kunnen van een kluis, een speelkamer, een oppasservice tegen betaling en een kinderopvang gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een centraal regelbare verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Tot de extraatjes van de kamers behoort een koelkast. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Het zwembadencomplex met overdekte gedeeltes en zones voor kinderen is uitstekend geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Een waterglijbaan zorgt voor veel waterpret bij jong en oud. Van de ligstoelen op het terras kan ook gebruik worden gemaakt. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, tennis en vissen genieten. Watersportliefhebbers wordt aquarobics aangeboden. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Een fitnessstudio, tafeltennis en squash maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het verblijf. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, kuurbehandelingen en een zonnebank aangeboden. Het hotel biedt enkele recreatiemogelijkheden waaronder een miniclub, een minidisco en een casino. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Het verblijf biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, een middagmaaltijd van het buffet of als menu en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar.

Creditcards

Het hotel accepteert Visa als betaalmiddel.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook