Hotel Sonnalp

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Kirchberg in Tirol
  • Hotel Sonnalp
  • 21 foto's

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Kirchberg in Tirol.

Over Hotel Sonnalp

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Kirchberg in Tirol.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 69 kamers. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Een bagagedepot en een kluis bieden de nodige service. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden diensten horen een oppasservice, een kinderopvang, een transferservice, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, voorzien van een douche en een bad, zijn een föhn en badjassen aanwezig. Als extra service genieten de gasten in de badkamers van cosmetische producten. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Het hotel biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, midgetgolf, boogschieten, vissen en paardrijden aan. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. De gasten in het verblijf beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, badminton, biljart, bowling en yoga. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt en halfpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook