Unterbräu

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Hopfgarten
  • Unterbräu
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich in Hopfgarten im Brixental. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (tegen toeslag). Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Een douc

Over Unterbräu

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Hopfgarten im Brixental.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (tegen toeslag). Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Een douche behoort tot de inrichting van de badkamers. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Naast een zonnebank biedt het verblijf op recreatief gebied bovendien een fitnessstudio en een sauna tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook