Erlebnishotel Fendels

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Fendels
  • Erlebnishotel Fendels
  • 10 foto's

Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel niet ver van het centrum van Fendels.

Over Erlebnishotel Fendels

Ligging

Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel niet ver van het centrum van Fendels.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift en een receptie beschikt over 53 kamers. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een speelkamer, een kinderopvang en een wasservice. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over een aantal voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. In de kamers met vloerbedekking staat een tweepersoonsbed of een slaapbank klaar. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Van de ligstoelen op het terras kan ook gebruik worden gemaakt. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust (kosteloos). Om buiten in de frisse lucht te sporten biedt het hotel met fietsen/mountainbiken, tennis, volleybal, boogschieten, nordic walking, vissen en paardrijden verschillende mogelijkheden aan. Door zijn ligging is het verblijf ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. Een fitnessstudio, tafeltennis en darts maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, anti-aging behandelingen en een zonnebank aangeboden. Kinderen kunnen in de miniclub spelen en in de minidisco dansen en zingen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis, een bar en een pub. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

Het hotel accepteert MasterCard als betaalmiddel.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook