Sporthotel Heiligenblut

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor wandelaars en avonturiers en bevindt zich direct in het centrum van Heiligenblut.

Over Sporthotel Heiligenblut

Ligging

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor wandelaars en avonturiers en bevindt zich direct in het centrum van Heiligenblut.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 113 niet-rokerskamers en over een lift. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een speelkamer en een bibliotheek. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een kinderopvang, een medische dienst, een transferservice, roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. De meeste kamers beschikken over een balkon. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, tennis en paardrijden genieten. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. Het verblijf heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals tafeltennis, biljart, darts en squash. In het wellnessgedeelte staan sauna, een stoombad en een schoonheidssalon ter beschikking. Een animatieprogramma en een miniclub bieden mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. Dieetgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift
  • Spa & wellness
    • sauna
  • Kamer
    • hotelkluis
    • airconditioning
  • Faciliteiten
    • aantal verdiepingen
    • bouwjaar

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook