Vitalhotel Sonnblick

  1. Oostenrijk
  2. Karinthië
  3. Egg op Faak

Ligging Dit hotel ligt in Egg am Faaker See, de dichtstbijzijnde luchthaven is Klagenfurt (KLU). Hotelfaciliteiten Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en een radio staan

Over Vitalhotel Sonnblick

Ligging

Dit hotel ligt in Egg am Faaker See, de dichtstbijzijnde luchthaven is Klagenfurt (KLU).

Hotelfaciliteiten

Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en een radio staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld tennis, een fitnessstudio, een spa, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en een zonnebank, bieden een leuke afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het hotel biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en diner geserveerd. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook