Scandic Neptun

  1. Noorwegen
  2. Westland
  3. Redden
  • Scandic Neptun
  • 9 foto's

Ligging Het hotel bevindt zich in het stadscentrum van Bergen. Het ligt op slechts enkele stappen lopen van de beroemde "Bryggen", vlakbij de aanlegkade van de Hanze. Andere attracties van de stad zijn de omliggende houten huizen en de vismarkt, die zich in de directe nabijheid van het hotelgebouw bevinden. Het centraal station van Bergen ligt op ongeveer 1 km afstand van het hotelgebouw. Hotelfac

Over Scandic Neptun

Ligging

Het hotel bevindt zich in het stadscentrum van Bergen. Het ligt op slechts enkele stappen lopen van de beroemde "Bryggen", vlakbij de aanlegkade van de Hanze. Andere attracties van de stad zijn de omliggende houten huizen en de vismarkt, die zich in de directe nabijheid van het hotelgebouw bevinden. Het centraal station van Bergen ligt op ongeveer 1 km afstand van het hotelgebouw.

Hotelfaciliteiten

Overnachten kunnen gasten in een van de 270 niet-rokers. De receptie in de ontvangstruimte is 24 uur per dag geopend. De gasten van het hotel kunnen van een 24-uurs beveiligingsdienst, een wasservice en 8 conferentieruimtes gebruikmaken. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Om te parkeren staat een garage (tegen toeslag) ter beschikking.

Kamers

De uitrusting van de kamers bestaat uit een bureau, een koelkast, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamers vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Daarnaast zijn 6 rolstoelvriendelijke te boeken. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Vegetarische gerechten en biologische voeding worden op aanvraag bereid.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook