Clarion Collection Hotel Aurora

  1. Noorwegen
  2. Noord-Noorwegen
  3. Tromsø
  • Clarion Collection Hotel Aurora
  • 9 foto's

Ligging Dit uitnodigende hotel ligt in de mooie Noorse stad Tromsø. Naar het stadscentrum is het slechts enkele meters lopen en een halte van het openbaar vervoer ligt op ongeveer 400 m van het hotel. Hotelfaciliteiten In 121 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot is beschikbaar.

Over Clarion Collection Hotel Aurora

Ligging

Dit uitnodigende hotel ligt in de mooie Noorse stad Tromsø. Naar het stadscentrum is het slechts enkele meters lopen en een halte van het openbaar vervoer ligt op ongeveer 400 m van het hotel.

Hotelfaciliteiten

In 121 niet-rokers staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot is beschikbaar. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Bovendien is er een bureau aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. De kamers bieden een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos).

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook