Citytrip New York - Ontdek onze selectie hotels in New York en geniet zorgeloos van de 'Big Apple". Boek de goedkoopste én meest kwalitatieve hotels met Neckermann.

Citytrip New York

New York, één van de favoriete citytrip bestemmingen ter wereld. De bezienswaardigheden en zaken om te doen, zijn dan ook eindeloos. Wolkenkrabbers met spectaculaire uitzichten en bijzondere geschiedenis, talloze winkels en restaurants met de grootste variëteiten, musea waar je stil van wordt, Broadway voorstellingen waar je blij van wordt en excursies die altijd bij blijven. Boek hier je citytrip naar New York en laat je betoveren door deze prachtige metropool.

Meer over Citytrip New York

Uw accommodaties

Statue of Liberty (Vrijheidsbeeld)

Statue of Liberty (Vrijheidsbeeld) is niet alleen het symbool van de stad, maar ook het symbool van de vrijheid en de 'American Dream'. Het werd geschonken door Frankrijk om hun vriendschap te vieren. Het standbeeld vind je op Liberty Island, maar kan je vanop verschillende plaatsen in New York zien. Een bezoek kan vanuit Battery Park in New York, of van uit Liberty State Park in Jersey City.

Brooklyn Bridge

  • Ga op citytrip naar New York en wandel over de wereldbekende Brooklyn Bridge voor een adembenemend zicht op New York.

De Brooklyn Bridge is één van de bekendste en mooiste bruggen ter wereld. Ze verbindt Manhattan met Brooklyn. Uniek is dat je er over kan wandelen of fietsen terwijl de auto's onder je door de brug oversteken. De brug is 2 kilometer lang en gunt je indrukwekkende uitzichten op de skyline van New York. Een wandeling die je moet gedaan hebben!

Central Park

  • Ga op citytrip naar New York en verdwaal in Central Park. Wandel of fiets in de groene long van New York en laat je meeslepen in het alledaagse leven van de New Yorker.

Geloof het of niet, maar midden in deze grote metropool ligt één van de grootste stadsparken ter wereld, Central Park. Zelfs na uren wandelen ben je er nog niet volledig rond. Middenin het park ligt Central Park Zoo. Daarnaast heb je talloze sportterreinen, een amfitheater, een groot meer en in de winter zelfs een schaatsbaan. Behalve de mooie wandelingen die je er kan doen, is het ook mogelijk om door Central Park te fietsen dankzij de uitgestrekte fietspaden.

Times Square

  • Citytrip New York? Een bezoek naar Times Square kan niet ontbreken.

Times Square, wie kent het niet? Reusachtige, flikkerende reclameschermen die allen tegelijk je aandacht proberen te trekken. Een stukje magie die je enkel kan voelen als je er zelf bent. De ideale plaats om voor een redelijke prijs tickets voor je favoriete Broadway show te bemachtigen.

Empire State Building

  • Citytrip New York: Empire State Building. In luttele seconden van het gelijkvloers naar het topje van de wereld? Da's dé belevenis van het Empire State Building: bewonder New York van uit de wolken.

Het Empire State Building zou wel eens het beroemdste gebouw ter wereld kunnen zijn. Niet alleen dankzij Donkey Kong, maar ook omdat het benoemd is tot één van de 7 wonderen van de moderne wereld. Je kan vanop de observatieplatforms van een uitzicht genieten over de gehele stad New York. Een tip is zeker de geluidstour, die je op intrigerende wijze meeneemt in de historie van de stad en het gebouw. Boek zeker en vast je tickets vooraf, zodat je lange wachtrijen ontloopt.

Museum of Modern Art (MOMA)

  • Citytrip New York: MoMA NY.

Het Museum of Modern Art (afgekort het MoMa), is één van de bekendste musea in New York, samen met het American Museum of Natural History. Het museum voor moderne kunst bevat talloze beroemde werken, o.a. van Picasso, Van Gogh en Warhol.

9/11 Memorial Park

  • Citytrip naar New York? Bezoek het Memorial Park 9-11.

11 september 2001. De dag waarop ieder zijn leven stil heeft gestaan. Bijna 3000 mensen lieten het leven die dag bij de aanslagen. Op de plek waar de Twin Towers stonden, vind je nu twee bijzondere fonteinen waar de namen van alle dodelijke slachtoffers staan gegraveerd. Het nieuwe One World Trade Center is nu de hoogste wolkenkrabber van New York. Het observatieplatform bied je een onvergetelijk uitzicht over Manhattan. Bezoek zeker ook het museum, dat ongetwijfeld een heel diepe indruk op je zal nalaten.

Andere bezienswaardigheden New York

Naast bovenstaande, zijn er uiteraard nog heel veel zaken te ontdekken in New York. Zoveel zelfs, dat je gegarandeerd na je eerste bezoek nog eens wilt terug gaan.

Zeker ook een bezoekje waard: Strawberry Fields monument, Top of the Rock, St Patrick's Cathedral, Guggenheim Museum, Ellis Island, The Vessel, Grand Central Station, SoHo, High Line, Broadway, Madison Square Garden, Macy's, Pier 55, Chrysler Building, Williamsburgn Little Italy, Coney Island, ...