Windhoek Country Club Resort

  1. Namibië
  2. Namibië
  3. Windhoek

Ligging Dit hotel ligt in Windhoek, de dichtstbijzijnde luchthaven is Windhoek - J.G. Strijdom (WDH). Hotelfaciliteiten In 152 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. De gasten van het hotel kunnen van een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren

Over Windhoek Country Club Resort

Ligging

Dit hotel ligt in Windhoek, de dichtstbijzijnde luchthaven is Windhoek - J.G. Strijdom (WDH).

Hotelfaciliteiten

In 152 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. De gasten van het hotel kunnen van een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Diverse faciliteiten ronden de standaarduitrusting van de comfortabele accommodaties af. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot tennis. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook