Perhentian Island Resort

  1. Maleisië
  2. Terengganu
  3. Perhentian Besar Island
  • Perhentian Island Resort
  • 4 foto's

Ligging Dit strandhotel heeft een perfecte atmosfeer voor ouders met kinderen en ligt in Perhentian Besar (eiland). Kamers De kamers beschikken over keuken en badkamer, airconditioning zorgt voor een aangename luchtcirculatie. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een minibar, een thee-/koffiezetapparaat en een telefoon met directe buitenlijn. In de badkamer vinden de gasten een douche. Sport

Over Perhentian Island Resort

Ligging

Dit strandhotel heeft een perfecte atmosfeer voor ouders met kinderen en ligt in Perhentian Besar (eiland).

Kamers

De kamers beschikken over keuken en badkamer, airconditioning zorgt voor een aangename luchtcirculatie. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een minibar, een thee-/koffiezetapparaat en een telefoon met directe buitenlijn. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Als recreatiemogelijkheid biedt het hotel naast tennis, kanovaren en duiken tegen betaling ook volleybal, kajakken, snorkelen en biljart aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. De drie hoofdmaaltijden overtuigen met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Middageten en diner genieten de gasten in de vorm van een menu.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook