Palazzo Stern

  1. Italië
  2. Veneto
  3. Venetië
  • Palazzo Stern
  • 13 foto's

Het hotel heeft uitzicht op het Canal Grande, slechts enkele voetstappen van Ca' Rezzonico en tegenover het Palazzo Grassi, in het hart van het echte Venetië. Het is dichtbij openbaar vervoersvoorzieningen en biedt een eigen aanlegplaats voor watertaxi's en boten. Gasten kunnen restaurants, bars, uitgaansgelegenheden en winkels vinden in de directe omgeving van het hotel. De Accademia-brug is 400

Over Palazzo Stern

Ligging

Het hotel heeft uitzicht op het Canal Grande, slechts enkele voetstappen van Ca' Rezzonico en tegenover het Palazzo Grassi, in het hart van het echte Venetië. Het is dichtbij openbaar vervoersvoorzieningen en biedt een eigen aanlegplaats voor watertaxi's en boten. Gasten kunnen restaurants, bars, uitgaansgelegenheden en winkels vinden in de directe omgeving van het hotel. De Accademia-brug is 400 meter ver net als de Frari-kerk en het is 650 meter naar de Rialto-brug. Het stadscentrum (Piazza San Marco) is slechts 800 meter ver en het is 1,5 kilometer naar het treinstation Santa Lucia. De luchthaven Venetië ligt op ongeveer 20 km afstand.

Hotelfaciliteiten

Er is keuze uit 24 kamers, 6 junior suites, suites, 2 eenpersoons- en 13 tweepersoonskamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot, een kluis en een wisselkantoor behoren tot de faciliteiten van het hotel. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Er zijn ook winkels. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een oppasservice, een kinderopvang, een medische dienst, een transferservice, roomservice en een wasservice. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. In de kamers met vloerbedekking staat een tweepersoonsbed of een queensize bed klaar. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio en Wi-Fi. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. De badkamers zijn uitgerust met een douche, een bad en een bubbelbad. Een föhn, badjassen en een telefoon zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Een continentaal ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • rolstoeltoegankelijk
    • lift
    • garage
    • wasservice
    • internet
    • parkeerplaats
    • wisselkantoor
    • room service
  • Restaurant & bar
    • café
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook