Hotel Schneeberg Family Resort & Spa

  1. Italië
  2. Trentino-Zuid Tirol
  3. Ridnaun
  • Hotel Schneeberg Family Resort & Spa
  • 23 foto's

Dit hotel ligt in een rustige omgeving op ongeveer 2 km van het centrum van Ridnaun (Ridanna).

Over Hotel Schneeberg Family Resort & Spa

Ligging

Dit hotel ligt in een rustige omgeving op ongeveer 2 km van het centrum van Ridnaun (Ridanna).

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 200 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten souvenirs en geschenken kopen. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een oppasservice, een kinderopvang, een medische dienst, een wasservice, een kapper en een eigen shuttlebus. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) op prijs stellen.

Kamers

In de kamers zijn een keuken en een badkamer voorhanden, voor de juiste luchtcirculatie zorgt een verwarming. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. De kamers met vloerbedekking beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Er zijn ook een kluis en een bureau en tegen betaling een minibar beschikbaar. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Verfrissend zwembadplezier garanderen verwarmde binnen- en buitenbaden, ook met zoutwater gevuld. Bovendien is een zwembadencomplex voor kinderen voorhanden. Plezier op de waterglijbaan en heerlijke ontspanning in het bubbelbad brengen alle zwemliefhebbers in de allerbeste stemming. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt een uitvoerig outdoorprogramma met beachvolleybal, volleybal, basketbal, midgetgolf, golfen, nordic walking, vissen en paardrijden aan en tegen betaling fietsen/mountainbiken. Watersportliefhebbers kunnen zich met waterfietsen en kanovaren vermaken. Door zijn ligging is het verblijf ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, bowling en yoga. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Een miniclub en een disco bieden mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis, een bar en een pub behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook