Brötz

  1. Italië
  2. Trentino-Zuid Tirol
  3. Rasun Anterselva

Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel slechts 100 m van het centrum van Rasen-Antholz (Rasun Anterselva) verwijderd.

Over Brötz

Ligging

Buiten de grote drukte bevindt zich dit hotel slechts 100 m van het centrum van Rasen-Antholz (Rasun Anterselva) verwijderd.

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en diner geserveerd. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, tennis en midgetgolf genieten. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. Een fitnessstudio, tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. ´s Avonds kunnen de gasten met livemuziek de dag op aangename wijze afsluiten. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook