Medici

  1. Italië
  2. Toscane
  3. Florence
  • Medici
  • 6 foto's

Ligging Dit vriendelijke hotel bevindt zich in het hart van de historische stadskern in een rustige omgeving, tussen de Duomo en het Signoriaplein. Binnen een straal van 100 meter vindt u openbaar vervoer, winkelmogelijkheden, restaurants, bars, pubs en discotheken. Het hotel is via de hoofdweg gemakkelijk met de auto te bereiken. Hotelfaciliteiten In een 6 verdiepingen tellend hoofdgebouw en een

Over Medici

Ligging

Dit vriendelijke hotel bevindt zich in het hart van de historische stadskern in een rustige omgeving, tussen de Duomo en het Signoriaplein. Binnen een straal van 100 meter vindt u openbaar vervoer, winkelmogelijkheden, restaurants, bars, pubs en discotheken. Het hotel is via de hoofdweg gemakkelijk met de auto te bereiken.

Hotelfaciliteiten

In een 6 verdiepingen tellend hoofdgebouw en een 3 verdiepingen tellend bijgebouw staan de gasten 50 ter beschikking. In dit hotel met een lift en een 24-uurs receptie kunnen de gasten heel flexibel in- en uitchecken. Het verblijf biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een tv-ruimte, een roomservice, een wekdienst en een theaterzaal. Wi-Fi is aanwezig. Er zijn ook winkels. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats.

Kamers

Airconditioning, een verwarming en een ventilator zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. In een kluis kunnen waardevolle bezittingen kunnen tegen betaling worden opgeborgen. Een telefoon met directe buitenlijn en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt en halfpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Iedere dag worden ontbijt en diner geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook