Hotel De France

  1. Italië
  2. Adriatische zee
  3. Rimini
  • Hotel De France
  • 15 foto's

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Rimini.

Over Hotel De France

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Rimini.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een speelkamer, roomservice, een wasservice en een rookmelder gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Het verblijf beschikt over een reeks van faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een centraal regelbare verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Heerlijk verwarmd water in het zwembadcomplex met openluchtbaden, met zone voor kinderen, voor onbekommerd en gezond zwemmen. Verfrissende drankjes aan de zwembadbar en een aangename ontspanning in het bubbelbad brengen alle waterratten in vervoering. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Als recreatiemogelijkheid biedt het verblijf naast tafeltennis en biljart tegen betaling ook jeu de boules en beachvolleybal aan. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Iedere dag worden ontbijt en middagmaaltijd geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook