Aparthotel Imperial

  1. Italië
  2. Adriatische zee
  3. Bibione
  • Aparthotel Imperial
  • 9 foto's

Dit aparthotel ligt direct aan het strand, centraal in Bibione.

Over Aparthotel Imperial

Ligging

Dit aparthotel ligt direct aan het strand, centraal in Bibione.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het aparthotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelkamer. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het aparthotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, een kinderopvang, roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. De kitchenette is goed uitgerust voor gasten die graag zelf hun eten bereiden met een koelkast, een fornuis, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Een broekenpers is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Plezier op de waterglijbaan, verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in de whirlpool – het zwembadcomplex biedt voor ieder wat wils. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Het verblijf biedt een outdoor sportprogramma met fietsen/mountainbiken, golfen en nordic walking aan en tegen betaling beachvolleybal. Watersportliefhebbers kunnen zich met windsurfen en bananenboot varen vermaken. Waterfietsen wordt door externe aanbieders georganiseerd. Het aparthotel biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte aan zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, tafeltennis en aerobics en tegen betaling ook biljart. In het wellnessgedeelte staan spa, sauna en een zonnebank ter beschikking. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een animatieprogramma, een miniclub en een minidisco. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het hotel biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Ontbijt, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook