Park Hotel Hong Kong

  1. Hongkong
  2. Hongkong
  3. Kowloon
  • Park Hotel Hong Kong
  • 2 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Kowloon. Hotelfaciliteiten 347 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder vertaalservice, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het

Over Park Hotel Hong Kong

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Kowloon.

Hotelfaciliteiten

347 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder vertaalservice, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet.

Kamers

In de kamers zijn een keuken en een badkamer voorhanden, voor de juiste luchtcirculatie zorgt airconditioning. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het hotel beschikt over gezins en 150 niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook