Clayton Hotel Belfast

  1. Groot-Brittannië
  2. Noord-Ierland
  3. Belfast
  • Clayton Hotel Belfast
  • 7 foto's

Ligging Dit hotel ligt in het hart van de stad. Hotelfaciliteiten De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 170, van de 2 suites en van de 158 tweepersoons. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis en een conferentieruimte. Wi-Fi

Over Clayton Hotel Belfast

Ligging

Dit hotel ligt in het hart van de stad.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 170, van de 2 suites en van de 158 tweepersoons. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis en een conferentieruimte. Wi-Fi is kosteloos aanwezig.

Kamers

Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Tot de extraatjes van de kamers behoort een thee-/koffiezetapparaat. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamers vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

In het overdekte zwembad vinden de gasten een prettige balans tussen sport en ontspanning. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank, bieden een leuke afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. De drie hoofdmaaltijden overtuigen met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Middageten en diner genieten de gasten in de vorm van een menu.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook