Pullman Dresden Newa

  1. Duitsland
  2. Saksen
  3. Dresden
  • Pullman Dresden Newa
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt direct in het centrum van Dresden. Hotelfaciliteiten 319 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een geldautomaat, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toe

Over Pullman Dresden Newa

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Dresden.

Hotelfaciliteiten

319 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een geldautomaat, een roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Een kluis en tegen betaling een minibar zijn eveneens voorhanden. Tot de extraatjes van de kamers behoort een thee-/koffiezetapparaat. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, een spa, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen, bieden een leuke afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook