Dorint Kongresshotel Chemnitz

  1. Duitsland
  2. Saksen
  3. Chemnitz
  • Dorint Kongresshotel Chemnitz
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Chemnitz, de dichtstbijzijnde luchthaven is Dresden (DRS). Hotelfaciliteiten In de 302 zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein

Over Dorint Kongresshotel Chemnitz

Ligging

Dit hotel ligt in Chemnitz, de dichtstbijzijnde luchthaven is Dresden (DRS).

Hotelfaciliteiten

In de 302 zullen de gasten van een ontspannen oponthoud genieten. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur (kosteloos) ook op de fiets worden verkend.

Kamers

Bovendien zijn een telefoon, een tv met pay-per-view optie, een radio en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een niet-rokers restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook