ibis Bochum Zentrum

  1. Duitsland
  2. Noordrijn-Westfalen
  3. Bochum
  • ibis Bochum Zentrum
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Bochum. Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een 24-uurs receptie zijn 156. De gasten van het hotel ontvangen bij aankomst een welkomstdrankje. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar.

Over ibis Bochum Zentrum

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Bochum.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een 24-uurs receptie zijn 156. De gasten van het hotel ontvangen bij aankomst een welkomstdrankje. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een ontbijtzaal en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook