Mercure Hotel Trier Porta Nigra

  1. Duitsland
  2. Mosel-Saar regio
  3. Trier
  • Mercure Hotel Trier Porta Nigra
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Trier, de dichtstbijzijnde luchthaven is Luxembourg (LUX). Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over 106 en over een lift. De gasten van het verblijf kunnen van een kluis en een conferentieruimte gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Kamers In de kamers is a

Over Mercure Hotel Trier Porta Nigra

Ligging

Dit hotel ligt in Trier, de dichtstbijzijnde luchthaven is Luxembourg (LUX).

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 106 en over een lift. De gasten van het verblijf kunnen van een kluis en een conferentieruimte gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamers vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook