Ringhotel Warnemünder Hof

  • Ringhotel Warnemünder Hof
  • 51 foto's

Dit hotel, ideaal voor strandvakantiegangers, ligt in Warnemünde, op ca. 950 m van het strand, in een rustige omgeving.

Over Ringhotel Warnemünder Hof

Ligging

Dit hotel, ideaal voor strandvakantiegangers, ligt in Warnemünde, op ca. 950 m van het strand, in een rustige omgeving.

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt op 3 verdiepingen 113 niet-rokerskamers die met een lift bereikbaar zijn. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het voorzieningenaanbod van het verblijf bevat een bagagedepot en een kluis. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een speelkamer. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen tegen vergoeding. Tot de aangeboden diensten horen een transferservice, een roomservice tegen betaling en een wasservice. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Voor conferenties, lezingen of congressen zijn 5 zalen voorhanden.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Extra bedden en babybedjes zijn op aanvraag en tegen betaling voorhanden. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een flatscreen-tv met satellietzenders, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en een make-upspiegel. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met overdekte zones en zones in de openlucht garandeert verfrissing en actieve ontspanning. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot nordic walking. Tennis en paardrijden worden door externe aanbieders georganiseerd. Watersportliefhebbers wordt aquafitness aangeboden. Externe aanbieders organiseren windsurfen. Een fitnessstudio en tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, beautyfarm, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis, een bar en een lobbybar behoren tot de culinaire faciliteiten. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt en een diner van het buffet of als menu zorgen dagelijks voor een culinair highlight. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook