Novum Hotel Continental

  1. Duitsland
  2. Hamburg
  3. Hamburg
  • Novum Hotel Continental
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Hamburg. Hotelfaciliteiten Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 54 niet-rokers. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren staat een garage (tegen toeslag) ter beschikking. Kamers Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiec

Over Novum Hotel Continental

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Hamburg.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 54 niet-rokers. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren staat een garage (tegen toeslag) ter beschikking.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook