Hotel Herzog Heinrich

  1. Duitsland
  2. Beiers & Boheems Woud
  3. Arrach
  • Hotel Herzog Heinrich
  • 17 foto's

Dit hotel ligt midden in het hart van Arrach.

Over Hotel Herzog Heinrich

Ligging

Dit hotel ligt midden in het hart van Arrach.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 180 kamers en over een lift. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een oppasservice, een kinderopvang, roomservice, een wasservice, een kapper en een hotelarts. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. De meeste kamers beschikken over een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Een kitchenette met een koelkast wordt ook aangeboden. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Voor het dagelijks gebruik zijn een föhn, een make-upspiegel en badjassen verkrijgbaar. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, tennis, vissen en paardrijden. Watersportliefhebbers kunnen zich met kanovaren, aquarobics en aquafitness vermaken. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Een fitnessstudio, tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, kuurbehandelingen en ayurvedische behandelingen aangeboden. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Bovendien staan ook dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten op de menukaart. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Milieuvignet Duitsland

Opgelet wanneer je met de auto op vakantie gaat in Duitsland.
Wie in de centra van sommige steden in Duitsland wil rijden heeft voortaan soms een milieuvignet nodig. Ook voertuigen van toeristen moeten zo’n vignet hebben.
Dit vignet moet op voorhand zelf aangevraagd worden.
Deze regels en voorwaarden veranderen echter regelmatig.

Op de website van VAB vind je meer uitleg en de laatste regels hierover terug.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook