Leonardo Hotel Heidelberg City Center

  1. Duitsland
  2. Baden-Württemberg
  3. Heidelberg
  • Leonardo Hotel Heidelberg City Center
  • 2 foto's

Ligging Dit hotel van de betere klasse ligt in het hart van Heidelberg, de studentenstad rijk aan traditie, midden in het romantische dal van de Neckar. Vanuit het hotel is het slechts 5 minuten lopen naar het stadscentrum en de historische bezienswaardigheden van de stad. Haltes van het openbaar vervoer bevinden zich op ongeveer 500 meter. In de buurt van het hotel bevinden zich het treinstation

Over Leonardo Hotel Heidelberg City Center

Ligging

Dit hotel van de betere klasse ligt in het hart van Heidelberg, de studentenstad rijk aan traditie, midden in het romantische dal van de Neckar. Vanuit het hotel is het slechts 5 minuten lopen naar het stadscentrum en de historische bezienswaardigheden van de stad. Haltes van het openbaar vervoer bevinden zich op ongeveer 500 meter. In de buurt van het hotel bevinden zich het treinstation en de snelwegen naar Mannheim, Karlsruhe en Frankfurt.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 124. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over 68 niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een eetzaal.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook