Travelodge Hotel by Wyndham Montreal Airport

  1. Canada
  2. Quebec
  3. Montreal
  • Travelodge Hotel by Wyndham Montreal Airport
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Montreal, de dichtstbijzijnde luchthaven is Montreal - Dorval Internationa (YUL). Hotelfaciliteiten In 180 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het verblijf biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. O

Over Travelodge Hotel by Wyndham Montreal Airport

Ligging

Dit hotel ligt in Montreal, de dichtstbijzijnde luchthaven is Montreal - Dorval Internationa (YUL).

Hotelfaciliteiten

In 180 staat de gasten een aangename ambiance te wachten. Het verblijf biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Op de kamers vinden de gasten een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook